מתנות
מחבר הודעה Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: מתנות Tue Feb 28, 2012 5:45 pm יופי, השנתיים שלנו והיומולדת שלה נופלים במרחק של שבועיים,
אז שמישהי תציע לי דברים לקנות/לעשות, כי כל מה שאני חושבת עליו זה לקנות לה טלויזיה ואני לא יודעת אם היא תאהב את זה ממש או תיעלב שזה לא מספיק אישי..
Mrs. Smith ראש השבט
גיל : 31מיקום : באר שבעעיסוק : סקס אפילמספר הודעות : 155 נושא: Re: מתנות Tue Feb 28, 2012 5:48 pm חחחח טלוויזיה זה גאוני D: אבל אולי אני סתם מפגרת. הממ צניחה חופשית!
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Tue Feb 28, 2012 5:53 pm לצערי היא לא ניחנה בחוש ההרפתקאה שלי
היא ממש רוצה טלויזיה, כי אין לנו בדירה, אבל אני כל הזמן אומרת כמה שזה בזבוז כסף נוראי כי אנחנו רואות הכל באינטרנט גם ככה, ואם תהיה לנו טלויזיה זה עכשיו 300 שקל בחודש להוט, וזה 300 שקל שאין לי..
אבל כל פעם שאנחנו רואות האח הגדול והאינטרנט נתקע, אני רואה את הפרצוף המבואס שלה.. ואני יודעת שהיא חושבת שאם הייתה לנו טלויזיה זה לא היה קורה..
אז לא יודעת. אולי אני יכולה להשקיע במשהו יותר אישי. למרות שאני יודעת שהיא ממש תשמח לטלויזיה. בקיצור החיים קשים.
Mrs. Smith ראש השבט
גיל : 31מיקום : באר שבעעיסוק : סקס אפילמספר הודעות : 155 נושא: Re: מתנות Tue Feb 28, 2012 6:00 pm נו, אז מהמם.
אני חושבת שזה דווקא הגיע לשלב בו אפשר לתת מתנות פרקטיות ולשמוח מזה מאד
מה עדיף, דובי שאומר באופן מאד אישי אני אוהבת אותך?
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Tue Feb 28, 2012 6:01 pm דובי נולי!!!! אני הייתי שמחה לקבל דובי. וגם טבעת.
זהו, חשבתי לקנות לה טבעת. משהו ממש יפה כזה ויקר, שהיא תפסיק להציק לי ולשאול אותי למה עדיין אין לה טבעת נישואים
Mrs. Smith ראש השבט
גיל : 31מיקום : באר שבעעיסוק : סקס אפילמספר הודעות : 155 נושא: Re: מתנות Tue Feb 28, 2012 6:10 pm חחח, גם זה רעיון
מספר הודעות : 42 נושא: Re: מתנות Wed Feb 29, 2012 11:34 pm לכי על הטבעת, אני רק תוהה- מה היא תביא לך.
Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Wed Feb 29, 2012 11:36 pm הציפיות שלי הן בית או שרשרת פנינים.
הייייייייייייוש ברוכה הבאה
Yilly ראש השבט
מספר הודעות : 42 נושא: Re: מתנות Wed Feb 29, 2012 11:40 pm אני אומרת- תני לה טבעת ותגידי לה שעוד כמה שנים, באורח פלא היא תהפוך לבית (: ותודה.
Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Wed Feb 29, 2012 11:47 pm אני אוסיף גם שהיא חייבת להשקות אותה אחרת היא לא תגדל לבית גדול
הגרה מתערבבת
גיל : 34מיקום : קראוון בצופיתעיסוק : קוטמת אוזני חתוליםמספר הודעות : 124 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 2:41 am קיבינימאט, רק אני חיכיתי 4 שנים לטבעת?!?!?!
כמה גדולה הדירה שלכן? יש מקום להריץ אותה מפתק על הדלת לפתק באמבטיה עד שהיא תגיע לפתק על הטלויזיה (או הטבעת)?
Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 2:55 am חחחחחחחחחחחחחחח יש מקום להריץ, אבל זו תהיה הריצה הקצרה ביותר בתולדות האצנות... אולי אני באמת אמלא את הבית בבלונים וכל זה? :O בנות אוהבות בלונים?
באבא משתמשת רגילה
מיקום : כל מקוםעיסוק : כל דברמספר הודעות : 93 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 2:59 am בלונים זה תמיד כיף. אני הייתי מקשטת אותו בכל הפתקונים, המיילים, וציטוטים נבחרים משיחות שלכם.
Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:01 am זה אחלה רעיוןןן!!! אני צריכה להתחיל להכין אז, ואיפה אני אחביא את זה עד אז אבל?
באבא משתמשת רגילה
מיקום : כל מקוםעיסוק : כל דברמספר הודעות : 93 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:04 am בקלסר לימודים. אני בטוחה שהוא לא מעניין אותה אם הוא לא מעניין אותך.
הגרה מתערבבת
גיל : 34מיקום : קראוון בצופיתעיסוק : קוטמת אוזני חתוליםמספר הודעות : 124 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:04 am אני מילאתי את הבלונים בפתקים עם חידות היגיון ששלחו אותה לרוץ בכל הבית ובסוף היה איזה פאזל שהיא הייתה צריכה למלא...
נראה לי שלא השקעתי במתנה באותה שנה
Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:13 am אוי ואבוי אם אני אסדר לה פאזל בסופו של יום היא ככל הנראה תעזוב אותי לתמיד
במקום חידות היגיון אני פשוט אחביא לה מתנות קטנות בבלונים, זה נשמע לי כמו אחלה רעיון! ובבלון הכי חשוב אני שם את המתנה הכי יקרה. קופון אהבה של ניצני.
הגרה מתערבבת
גיל : 34מיקום : קראוון בצופיתעיסוק : קוטמת אוזני חתוליםמספר הודעות : 124 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:16 am שמתי חידות היגיון כי זה מה שהיא אוהבת! בחורה הגיונית
אם את שמה מתנות בתוך הבלונים את צריכה לחשוב היטב מה יכול להכנס לשם! קופונים זה טוב, תשימי לה גם בלוני בלאי בלי מתנה או עם קלף פקודה
Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:23 am חחחחח אוי זה יהיה נהדר, היא תפוצץ בלון וכ"כ תתלהב מהמתנה שהיא עומדת לקבל, כשיפול משם מקור של תרנגול היא תיבהל ממש!
אני גם אוהבת חידות הגיון. יש אנשים שזה כנראה לא בשבילם. לכי תביני.
נ.ב
אני לא יודעת למה במקום נהדר אני כותבת כל הזמן נהגר. זה אחלה סטראט אפ בשבילך. במקום להיות נהדרת, את יכולה להיות נהגרת!
הגרה מתערבבת
גיל : 34מיקום : קראוון בצופיתעיסוק : קוטמת אוזני חתוליםמספר הודעות : 124 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:26 am פעם עבדתי בחדר תפעול של גררים וניידות שירות (בחברת השכרת רכב), אנשים היו קוראים לי הגרר
Seriously ראש השבט
גיל : 32מיקום : הרצליהעיסוק : פינגוויניםמספר הודעות : 329 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:27 am חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תכלס, זה מגניב. מה שפחות מגניב זה שעבדת שחברת תפעול של גררים. יותר מתאים לך הספארי
Mrs. Smith ראש השבט
גיל : 31מיקום : באר שבעעיסוק : סקס אפילמספר הודעות : 155 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 3:41 am הצחקת אותי ממש, הגרר
גיל : 34מיקום : קראוון בצופיתעיסוק : קוטמת אוזני חתוליםמספר הודעות : 124 נושא: Re: מתנות Thu Mar 01, 2012 4:33 am אני לא עובדת בספארי! אני מתנדבת שם פעם בשבוע בבי"ח לחיות בר!
אני עובדת בחברה שעושה עיקורים וסירוסים לחתולי רחוב!
[מה זה האתר הזה? מה פתאום יש לו בעיה עם משתמשים חדשים שמפיצים לינקים לאיפה שהם עובדים?!
]
מתנות